Διεθνές Συνέδριο «Βυζαντινή Αγιολογία: Θέματα, Κείμενα και Προγράμματα» (Μόσχα, 12-14 Νοεμ. 2012)

Απὀ τις 12 έως 14 Νοεμβρίου του 2012 το Ορθόδοξο  Πανεπιστήμιο του Αγίου Τύχωνα θα φιλοξενήσει το συνέδριο «Βυζαντινή Αγιολογία:. Θέματα, Κείμενα και Προγράμματα».

Η παρούσα διάσκεψη θα είναι η πέμπτη, στο πλαίσιο του κοινού προγράμματος «Βυζαντινή θεολογία», το οποίο πραγματοποιείται από τη θεολογική σχολή του Ορθόδοξου Πανεπιστημίου του Αγίου Τύχωνα και το κέντρο ανθρωπιστικών ερευνών του Πανεπιστημίου της Βενετίας Ca Foscari.

Φέτος το συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα των Εθνικών Επιτροπών των βυζαντινιτών της Ρωσίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας, καθώς και με την οικονομική στήριξη του Κέντρου του βυζαντινού πολιτισμού, του Πανεπιστημίου του Παρισιού, στο College de France. Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Α. Rigo,τον Δ.Ε. Aφινογκένωφ και το διάκονο Π.Ερμίλωφ. Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι οι κορυφαίοι εγχώριοι και ξένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της βυζαντινής αγιογραφικής παράδοσης.

Για όλες τις πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή: conference@pstgu.ru.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του Πανεπιστήμιου του Αγίου Τύχωνα, στην οδό Bakhrushin 2/5, κτίριο 2, οικοδόμημα του Πρύτανη, όροφος Α’.

Напишіть відгук

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Google photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s